Herstel traject burn-out

 

 

 

Het was bijzonder om te ervaren dat de kracht van de natuur je in korte tijd inzichten en helderheid geeft en je verder helpt in het proces waar je in zit. Het was heel fijn om dit samen met Marianne te mogen ervaren!”

Krista

Herstel traject burn-out

Het langdurig negeren van signalen van overbelasting, kan overgaan in chronische stress. Na verloop van tijd kan dit leiden tot een burn-out. Je bent letterlijk uitgeschakeld, je ervaart ernstige vermoeidheid en je lijf en hoofd functioneren niet meer zoals je zou willen. Dit kan heftig zijn om te ervaren. Soms lukt het je nog om te werken of sociale verplichtingen vol te houden, maar je voelt je volledig uitgeput.

We spreken van een burn-out als de klachten langer dan 6 maanden aanwezig zijn. Begeleiding is belangrijk om goed te herstellen en om te voorkomen dat dit je weer overkomt.

Ik vind het belangrijk om te starten met een intake. Afhankelijk van jouw mogelijkheden zal dit online, op locatie of in de natuur zijn.

Mijn manier van coaching geeft jouw rust en biedt je ruimte om in jouw tempo te herstellen. Dat is belangrijk, omdat mensen die in een burn-out komen gewend zijn om over eigen grenzen te gaan. Ik bewaak met jou jouw balans, waarbij ik je wel uitdaag om te leren kijken naar gedrag en patronen. Dit alles vanuit een veilige situatie, waarbij jij centraal staat.

 

Burn-out

Praktische informatie:

Fases van een coachtraject kunnen zijn:

  • Herstel van energie en conditie
  • Omgaan met stress en emoties
  • Inzetten van jouw kwaliteiten
  • Jij en jouw omgeving
  • Terugvalpreventie

Afhankelijk van jouw situatie maken we tijdens de intake een inschatting van het persoonlijk traject en het aantal coachsessies.

Kosten: 75 euro per coachsessie*

 

Interesse voor hersteltraject burn-out?

Kennismaking

Het is belangrijk dat er een klik is bij coaching. Voelt het als een match? Ben ik de juiste persoon voor jou? Hier kom je pas achter door elkaar te ontmoeten in een gesprek. Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan online plaatsvinden.

 

Vergoeding door werkgever

*Veel werkgevers vergoeden de kosten voor coaching geheel of gedeeltelijk.

Marianne Pekkeriet Coaching, advies en training

info@mariannepekkeriet.nl

tel. 06-35629435       KvK 91007097