Marianne

 

Marianne’s kracht als coach is dat zij een natuurlijke rust uitstraalt, die je als coachee op je gemak stelt. Ze luistert goed en door haar goede vragen kan ze helderheid scheppen in je coachvraag.

Ze kan je de schoonheid en (je) natuur (weer) laten zien. Dat is helend.

Sofia

 Stress en burn-out coach Marianne

 

Coachen is iets wat van nature in mij zit. Ik luister graag en kan  ‘lijn brengen’ in een verhaal. Ik ben rustig, empathisch en uitnodigend. Door mijn werkervaring, persoonlijke ervaringen en scholing kan ik snel tot de kern komen, ook in een coachsessie. Ik geniet van het coachen, het geeft me energie en plezier!

Ik word blij als door mijn coaching iemand zijn of haar basis vindt of hervindt. De kracht, schoonheid en potentie die in je zit, te mogen laten stromen zodat het energie en helderheid geeft.

Ongemerkt en ongewild kunnen omstandigheden en jouw manier van omgaan hiermee, zorgen dat je weggaat bij je kern. Ook ik heb dat ervaren, fysiek en mentaal.

Ik heb het ook bij anderen zien gebeuren. Tijdens mijn werk als leidinggevende en teamcoach, zag ik collega’s stress gerelateerde klachten ontwikkelen. Ook in mijn omgeving kregen (jonge) mensen een burn-out.

Voor mij werd het steeds duidelijker dat ik wilde bijdragen aan het voorkomen hiervan.

Om deze reden heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn kennis te vergroten. Dit zorgt, samen met mijn ervaring, ervoor dat ik jou goed kan begeleiden in jouw (herstel) proces.

Mijn inspiratie, verbinding en energie krijg ik door de natuur, ik ben een echt buitenmens. Wat een geluk dat ik in een prachtig stukje Nederland  (Sallandse Heuvelrug) woon met heerlijke bossen en heidevelden.

Ook een heel fijne locatie voor een coachingsessie!

De kracht van de natuur en mijn emoties verwerk ik  graag in mijn schilderijen. Schilderen is voor mij een vorm van ontladen en creëren, het zorgt ervoor dat ik dicht bij mezelf blijf.

Opleiding en ervaring:

Ik heb ruime ervaring als sociaal werker, teamcoach en leidinggevende in zorg, kinderopvang en welzijn.

Opleidingen die ik gevolgd heb zijn o.a.:  SPH, post Hbo bedrijfskunde, Lean Green Belt en Positieve gezondheid.

De laatste jaren heb ik mijn kennis aangevuld met opleidingen in het coachen:

  • Basisvaardigheden coaching
  • Team coaching
  • Stress en burn-out coaching
  • Natuurcoaching
  • Menokrachtprogramma
  • coachen met RET

“Ik blijf mij graag persoonlijk ontwikkelen, ik zie elke dag als een ervaring om te mogen groeien als mens.”

 

Vanuit deze basis kan ik er zijn voor jou, dit doe ik graag en met passie!

Marianne Pekkeriet Coaching, advies en training

info@mariannepekkeriet.nl

tel. 06-35629435       KvK 91007097