Op naar innerlijke rust, energie en plezier.

Wil je dit?

  • Wil je weten waar jouw onrust vandaan komt?
  • Wil jij meer balans in jouw leven?
  • Wil je leven vanuit je hart?
  • Wil je meer energie?

Overgang en stress

 

Veertig plus en ineens herken je jezelf niet meer.

Heb je na je veertigste net wat rust gevonden en dan merk je, ik kom in de overgang. Je voelt je onrustig, slaapt slecht, emotioneel stuiter je en je vergeet regelmatig iets. En als kers op de taart kondigen de opvliegers zich ook aan. Je herkent jezelf soms niet meer. Een periode die je onzeker kan maken en regelmatig stress oplevert. Ook een levensfase die letterlijk een overgang is naar een nieuwe fase die je dichter bij jezelf brengt met alle mooie dingen die daarbij horen!

Overgang of burn-out?

Veel verschijnselen van de overgang lijken op chronische stress of een burn-out, denk bijvoorbeeld aan: extreme vermoeidheid (fysiek en mentaal), prikkelbaarheid, vergeetachtigheid en slapeloosheid. Een groot verschil is dat chronische stress en burn-out veroorzaakt worden door langdurig over grenzen gaan en de overgang ontstaat door veranderingen in je hormoonhuishouding. Voor beiden geldt dat je flink uit balans bent.

Stress verminderen en herontdekken

Graag ondersteun ik je in deze levensfase, zodat je minder stress ervaart en inzichten krijgt waar je mee vooruit kunt. Want de overgang is ook een periode van reflectie, herontdekken en vooruitkijken. Zien en ervaren wat echt belangrijk is voor JOU.

Ondersteuning in de overgang

Wil jij niet langer alleen worstelen met de overgang, dan ben ik er voor je.  Neem vrijblijvend contact met mij op en we stemmen samen af wat voor jou of jullie een passend aanbod is.

 

 

 

Coaching op de De Sallandse Heuvelrug geeft rust en inspiratie en brengt je dicht bij jezelf. Je leert te luisteren naar dat wat je lijf,  je hart en je hoofd je vertelt.

Marianne Pekkeriet Coaching, advies en training

info@mariannepekkeriet.nl

tel. 06-35629435       KvK 91007097