Workshops

Workshops Natuurcoaching

Een workshop is een mooie manier om in korte tijd een  inspirerende ervaring op te doen en te onstressen. De workshops geef ik in de prachtige natuur van de Sallande Heuvelrug. Ik geniet volop van het geven van workshops en ik deel deze ervaring graag met je.

Je krijgt energie, rust, plezier en inzichten waar je mee verder kan.

Graag nodig ik je uit om mee te doen met deze laagdrempelige workshops bosbaden en leven vanuit je hart.

 

 

Aanbod om te ontspannen en stress los te laten 

Onthaasten en opladen in de natuur, een heerljke bosbad wandeling

Een bosbad is een meditatieve manier van wandelen, die stress verlaagt en energie geeft. Het aroma van natuurlijke oliën vanuit het bos  draagt hieraan bij.

Het is even wennen, op deze manier te wandelen maar het geeft een enorme rust, waarbij je steeds minder wordt afgeleid door je gedachten. We vertragen tijdens het lopen en ontdekken de natuur door onze zintuigen. We dompelen ons letterlijk onder in de geuren, kleuren en geluiden van het bos.

Graag begeleid ik je tijdens deze mindful wandeling. Een goede conditie is niet nodig, omdat het geen verre wandeling is. Wel vraagt het dat je zonder problemen 2 kilometer in een heel rustig tempo kunt wandelen.

Het bosbad duurt ongeveer 1,5 uur, een kop thee onderweg of na afloop is inbegrepen. De wandeling gaat altijd (m.u.v. noodweer) door, dus zorg voor goede kleding!

De locatie is in de omgeving van de Hellendoorn, je hoort na opgave de exacte locatie.

 

Praktische informatie:

Data: zie hieronder

Tijd: 8.30-10.00 uur

Locatie: omgeving Sallandse Heuvelrug.

Kosten:  15 euro inclusief thee

 

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 10

Op locatie is voor een groep ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Interesse?

Datum (maak een keuze):

Van je hoofd naar je hart

Veel mensen hebben een vol hoofd, het hoofd ‘staat de hele dag aan’. Het willen stopzetten van gedachten en het piekeren, roept vaak nog meer drukte in je hoofd op. Het denken zoekt controle, houvast en zekerheid. Dit geeft veel stress.

Het hoofd wil weten en dingen vooruit plannen. Het zorgt ervoor dat je altijd in de doe-modus zit. Dat kan flink vermoeiend zijn.

Het hart kent vaak en ander tempo. Vertraagt liever. Wil zich richten op zaken die er werkelijk toe doen. Zoekt verbinding.

Contact met je hart geeft vertrouwen.

Wat komt er tevoorschijn als je meer in contact bent met je hart? Dat gaan we  ontdekken tijdens deze workshop.

 

 

Praktische informatie:

Data: zie hieronder

1 dagdeel van 9.00-12.30 uur

Locatie: omgeving Sallandse Heuvelrug.

Kosten: 40 euro inclusief thee en lekkers

 

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 10

Op locatie is voor een groep ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Interesse?

Datum (maak een keuze):

Overgang en stress

Natuurlijk de overgang!

 

De overgangsfase is een tijd van verandering en zelfontdekking. Deze workshop is ontworpen om je te helpen deze periode met openheid en positiviteit tegemoet te treden. Ik begeleid je in verschillende natuurcoachingsoefeningen die helpen bij het verkennen van gevoelens en wensen.

“De Sallandse Heuvelrug geeft rust en inspiratie en brengt je dicht bij jezelf. Een mooi uitgangspunt om te leren luisteren naar dat wat je lijf, je hart en je hoofd je vertelt.”

Deze workshop gaat niet alleen over persoonlijke groei, maar ook over samenkomen en ondersteuning vinden bij gelijkgestemde vrouwen.

Er wordt gezorgd voor koffie, thee en een kleine attentie om de ochtend extra speciaal te maken. De start en eindlocatie is in Hellendoorn bij de prachtig verbouwde stal van de ciderie Chez Kees.

Voel je welkom!

 

Praktische informatie:

Data: zie hieronder

1 dagdeel van 9.00-12.00 uur

Locatie: omgeving Sallandse Heuvelrug.

Kosten: 35 euro inclusief koffie/thee

 

Aantal deelenemers: minimaal 4, maximaal 10

Op locatie is voor een groep ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Interesse?

Datum (maak een keuze):

 

“Je bent in jezelf en in stilte…wat een bijzondere ervaring!

Het lijkt een soort meditatie eigenlijk. Je ziet, hoort, ruikt en voelt alles anders door deze bewustwording. Marianne wist op een hele fijne, rustige manier ons mee te nemen in deze belevenissen.  Ik had in het begin wel moeite en tijd nodig om me over te geven, alles los te laten en het looptempo te vertragen. Maar op een gegeven moment gaat het als vanzelf en laat je je meevoeren.

En inderdaad je neemt alles heel anders waar, ervaart rust en ruimte en dingen worden zichtbaar die je normaal niet ziet.

Een ervaring die je anderen ook gunt!”

Gerry

Marianne Pekkeriet Coaching, advies en training

info@mariannepekkeriet.nl

tel. 06-35629435       KvK 91007097