Individuele coaching sessies

Kennismaking

Een coachtraject klinkt best zwaar en deels klopt dit. Het vraagt van jou inzet, betrokkenheid en eerlijkheid naar jezelf. Ik help je hierbij en ik vind hierbij vertrouwen, veiligheid maar ook plezier belangrijk. Je komt in een warm bad, waar er alle ruimte is voor jouw ervaringen, emoties en verlangens.

Het is belangrijk dat er een klik is bij coaching. Voelt het als een match? Ben ik de juiste persoon voor jou? Hier kom je pas achter door elkaar te ontmoeten in een gesprek. Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan online plaatsvinden.

 

“Ik heb Marianne ervaren als een coach die mensen zélf laat inzien en ervaren waar ze heen willen bewegen, wie ze willen zijn en langs welke weg ze naar dat punt op de horizon willen bewegen.”

Ingrid

Stress en Burn- out

Mogelijkheden voor individuele coaching:

Bewust worden van de signalen van je lichaam, stress herkennen.

Coachtraject in de natuur waarbij je nieuwe inzichten krijgt en patronen kunt doorbreken.

In 4 sessies krijg je zicht op jouw huidige situatie, jouw wens en jouw blokkades. Het liefst coach ik buiten, omdat ik geloof dat de natuur zorgt voor het aarden in jezelf. Dit aarden is heel belangrijk om te komen tot inzichten die echt bij jouw kern komen.

Na afloop loop je letterlijk lichter, je hebt keuzes gemaakt en stappen gezet die je energie en ruimte geven!

 

Praktische informatie:

4x  coaching sessie

Locatie: omgeving Sallandse Heuvelrug.*

Kosten: 4 x 95,-

*Op een andere locatie is ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Interesse voor deze stress coaching?

Voorkomen van een burn- out

Coachtraject in de natuur afgestemd op jouw individuele situatie.

Je hebt al geruime tijd van chronische stress en merkt dit fysiek en mentaal. Je voelt continue druk en dit uit zich in allerlei klachten. Je houdt je nog staande maar merkt dat je dit niet lang meer volhoudt. Mogelijk zet je zelfs steeds een tandje bij, om vooral niet toe te geven dat het je moeite kost om alle ballen in de lucht te houden. Dan is dit het moment om jezelf op 1 te zetten en te kiezen voor dit coachtraject.

Door middel van natuurcoaching sta je stil bij jouw situatie. Je ervaart wat er gebeurt met je, letterlijk door je hoofd en je lijf met elkaar te verbinden. Je leert te ontspannen, te accepteren en je ontdekt wat voor jou belangrijk is. Je zet jouw inzichten in om de huidige situatie en jouw handelen te veranderen, zodat jij kunt zijn wie je bent en weer plezier en energie ervaart.

Er is tijdens de coaching alle ruimte voor jou en wat jou bezighoudt. Dit in een prachtige en rustgevende omgeving.

Elk traject is maatwerk.

 

 

Praktische informatie:

8x coaching sessie

Locatie: omgeving Sallandse Heuvelrug.*

Kosten: 8 x 95,-

Op een andere locatie is ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Interesse voor deze stress coaching?

Herstel traject burn-out

Het langdurig negeren van signalen van overbelasting, kan overgaan in chronische stress. Na verloop van tijd kan dit leiden tot een burn-out. Je bent letterlijk uitgeschakeld, je ervaart ernstige vermoeidheid en je lijf en hoofd functioneren niet meer zoals je zou willen. Dit kan heftig zijn om te ervaren. Soms lukt het je nog om te werken of sociale verplichtingen vol te houden, maar je voelt je volledig uitgeput.

We spreken van een burn-out als de klachten langer dan 6 maanden aanwezig zijn. Begeleiding is belangrijk om goed te herstellen en om te voorkomen dat dit je weer overkomt.

Ik vind het belangrijk om te starten met een intake. Afhankelijk van jouw mogelijkheden zal dit online, op locatie of in de natuur zijn.

Mijn manier van coaching geeft jouw rust en biedt je ruimte om in jouw tempo te herstellen. Dat is belangrijk, omdat mensen die in een burn-out komen gewend zijn om over eigen grenzen te gaan. Ik bewaak met jou jouw balans, waarbij ik je wel uitdaag om te leren kijken naar gedrag en patronen. Dit alles vanuit een veilige situatie, waarbij jij centraal staat.

 

Burn-out

Praktische informatie:

Fases van een coachtraject kunnen zijn:

  • Herstel van energie en conditie
  • Omgaan met stress en emoties
  • Inzetten van jouw kwaliteiten
  • Jij en jouw omgeving
  • Terugvalpreventie

12x coaching sessie *

Locatie: omgeving Sallandse Heuvelrug.**

Kosten: 95,- per coachsessie

*Afhankelijk van jouw situatie maken we tijdens de intake een inschatting van het persoonlijk traject en het aantal coachsessies. Een gemiddeld traject bestaat uit 12 sessies.

**Op een andere locatie is ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Interesse voor hersteltraject burn-out?

Vergoeding door werkgever

Veel werkgevers vergoeden een coachtraject geheel of gedeeltelijk.

“De natuurcoaching heb ik als heel waardevol ervaren! Iedere sessie begon met een stiltewandeling, waardoor ik me direct ontspannen voelde en er ruimte kwam in mijn hoofd.

Marianne straalt heel veel rust en vertrouwen uit. Dat is haar kracht als coach. Ze ziet en hoort je, voelt goed aan wat nodig is en wat aandacht vraagt. Ze geeft alle tijd en ruimte om hierbij stil te staan. De natuuropdrachten tijdens de sessies helpen je overzicht te krijgen en maken je hulpvraag zichtbaar, zodat je daar verder mee aan de slag kan.

Het was bijzonder om te ervaren dat de kracht van de natuur je in korte tijd inzichten en helderheid geeft en je verder helpt in het proces waar je in zit. Het was heel fijn om dit samen met Marianne te mogen ervaren!”

Krista

Marianne Pekkeriet Coaching, advies en training

info@mariannepekkeriet.nl

tel. 06-35629435       KvK 91007097